Innan midsommar!

De senaste åren har vi påbörjat en tradition som innebär att vi firar midsommar med våra fina vänner här i Farsta.
Då kommer Macke, Linda, Moa & Wilma upp från Gotland och Roger, Veronica, Kalle och Loke ner från Bromma och Jacob, Vickan, Love & Leja över från Trollbäcken.
Jag återkommer till det i ett senare inlägg :) men det är förklaringen till att vi har haft Gotlandsfrämmande.
Fina Macke!

Dagen innan midsommarafton kom David, Emma, Buster & Holly över på middag. Det var flera år sedan vi träffades så det var hur trevligt som helst.Fina Linda!Å så jag!Och sambon!Jag och söta Wilma.Turligt nog så sken solen så vi kunde vara ute, dricka rosé och grilla.Bästa Moa!Vi flyttade över studsmattan till grannen så vi skulle få mer plats. På filten ligger David och fina Emma sitter tillsammans med Holly.
Grabbarna grus!Finaste Emma!
Middag!


Skepp o´hoj!


Våra fina grannar, Lasse & Kicki, har en segelbåt och helgen som var fick vi åka med på en tur.
De ville gärna åka ut fredag - söndag, men då jag var upptagen i fredags så blev det bara en övernattning.Herman var såklart taggad och har sett fram emot detta länge. Vi hade hoppats på sol och vindfritt men fick regn och kulingvarning.Men, med en sydväst och rätta kläder så var det mycket trevligt ändå.

Kakmonstret fick såklart följa med!Jag var, som kanske syns, lite trött men glad ändå!Dalarö, om jag kommer ihåg rätt!

Skutan var mycket större än jag hade förväntat mig, 11 meter lång, 17 meter hög och 7 sovplatser.Vi la till vid Mörtö Bunsö, där vi även övernattade, vid en naturhamn.

Herman hade med sig sitt kastspö men han fick "tyvärr" ingen fisk. Han lyckades dessvärre tappa ena halvan av kastspöt i havet så nu måste vi köpa ett nytt :)

Härinne sov vi alla tre, det ser kanske litet ut, men vi rymdes fint!Fina Lasse!Kapten Herman!


Long time no see!!

Ja, här verkar det inte hända mycket?! Men det är just det som är problemet, det händer för mycket!!

Anders har börjat jobba, jag har haft asmycket på jobbet och Herman har slutat förskolan!

Här kommer en liten kavalkad av vad jag har haft för mig på jobbet de senaste veckorna:

Vi har haft friidrottsdag, eller vi och vi, eleverna idrottade och jag skrotade runt.Jag förde lite protokoll och beundrade deras prestationer.
Sen gick jag ju runt och fotade också!!

Vi åkte på klassresa till Påta, men dom bilderna finns på ett annat minneskort, så jag får återkomma med dom.

I tisdags spelade vi lärare fotboll mot niorna, och jag kan säga att det var en mycket glad Annelie (som inte är någon bra förlorare eller bra vinnare) som var med och spöade niorna.
Bilder finns på
skolans hemsida!

Samma dag, i tisdags, var det även bal för åk 9 och det här är mina nior, världens finaste nior för övrigt!!!!

Förvånad eller fågelholk??Balens finaste par, Rasmus och Melissa!Fina Doris och jag.

Även om balen genomförs på skolan i matsalen så är det jättefint fixat av balgruppen och det känns högtidligt och alla är uppklädda och superfixade.

Dagen efter, i onsdags, spelade lärarna brännboll mot niorna, och det gick mindre bra. Vi fick storstryk!!Men det är tur att det är fotbollen som är viktigast!!Så blev det då äntligen avslutning! Här är alla nior uppe på scen och sjunger Euphoria!Efteråt samlades vi i klassrummet där ett gäng föräldrar hade gjort fint och dukat upp med snittar, mackor och tårta.Jag, fina Frida och finaste kollegan Ann-Cathrin.Snygga! Frida, Petronella och Melissa!Alexander, Nikola, Ahmed och jag.Se vilken fin bukett jag fick, och dessutom fick jag ett presentkort på Centralbadet, ett på Designtorget och en supermysig röd morgonrock!
Inte illa!!