Borrelia?

Misstänker att jag fått borrelia. Tog bort en fästing för 1,5-2 veckor sen och nu ser det ut såhär.
Ska ringa vc imorgon!


Bloggar i sängen!

Testar en ny funktion i Iphonen! Blogg.se finns som app och det måste jag såklart testa.


Muskö!


I går drog vi till Malin, Anders och Märtas stuga på Muskö.Vi hann i alla fall vara där i två minuter innan första ölen var öppnad :)Nöjd kille som älskar att vara härute.Två nöjda brudar!Så fort vi kom fram så slängde vi in oss i bilarna och drog ut på jakt efter svamp.Jag tog först en bild utan denna min men då såg Herman så ledsen och uttråkad ut så jag bad honom att se lite glad ut. Då blev det såhär. Han var i alla fall glad för denna lilla fingersvamp.Vi hittade en liten groda, som Märta tyckte var döläskig.Fikapaus.Såklart fick de små solstrålarna lite lördagsgodis efter uträttat dagsverke.Självporträtt. Kanske ska tillägga att det brann en brasa i stugan och det var väldigt varmt. Det är inte vinet som gör mig rödmosig:)Imorse efter vi ätit frukost stack vi ut till skogs igen.Man måste såklart klättra på alla stoora stenar.Dagens lunch bestod av de plockade svamparna, för det blev faktiskt inte så mycket mer än så. Vi åt stekt svamp på rostmackor och omelett med kantareller i. Mer än så hittade vi inte i helge. Den där "gula mattan" av svamp fanns inte där vi var.I ärlighetens namn ska jag säga att jag tyckte det var lite gott, jag gillar ju inte svamp egentligen, men det var helt ok.
Jag lär mig!!
Altanbygge i Spannok!

En helt vanlig slappardag i Spannok bestämde pappa (eller var det han?) att det skulle byggas en altan på/till deras stuga. Det behövdes en schysst sittplats där vi alla kan sitta och jäsa i solen.
Gubbarna åkte och handlade virke och så satte dom igång.Jag tänkte att jag skulle dokumentera arbetsgången på bygget.


Många kockar och det var teamwork på hög nivå.Utsikten är det inget fel på.

Klart man måste få en öl att svalka sig med men Danne tog två!Snart är det klart!Å Harry åkte fyris!Såklart Batman var på besök.
Spannok i sommar...


Ja, jag inser att jag blivit usel på det här med att blogga. Upptäckte just att jag inte lagt in några bilder från våran vistelse i norr, då vi överhängande delen av tiden var i Spadnovare.
Så här kommer några bilder på det:
Syrrans stuga, bakifrån, med eldstaden i fokus. Där tillbringar vi många timmar, både på dagarna, kvällarna och nätterna.På dagtid kan det se ut såhär, det är dags för lunch, fyrisen står still en mikrosekund och vissa av oss sitter och slappar.Mums!Finaste lilla Harry älskar alla motordriva fordon.Ja, just det, det skålas en del kring denna eldstad!Och blir man lortig så är det bäst att man tar ett bad!