Nya prylar i hyllan...

När morfar, mormor, Barbro och Ulf var hit för några helger sen (insåg just nu att jag inte lagt in några bilder än) fick vi två superfina bokstäver av Barbro som hon gjort. Ett a (Anders & Annelie) och ett H.Och igår när vi var och handlade slog jag till på boken Grilla med Salming.....

Parklöpare....

Oj,
hittade värsta största skalbaggen precis vid huset....

Från början kröp den bara omkring i godan ro, men efter en stund smaskade han på en snigel/snäcka....För att ni ska se hur stor den var så satte jag ner ett värmeljus brevid...
Pappas lilla hjälpreda!!
Biobesök....

Jag och Herman lämnade hemmet förra lördagen, när Anders hade "herrmiddag".
Vi åkte till Heron City och kollade på bio: Draktränaren.
Den var superbra, men Herman tyckte att den var lite läskig ibland. Vi satt ganska långt fram och det är ju väldigt hög ljudnivå.
Men när vi gick därifrån så var han väldigt glad och tyckte att den var toppenbra!Shrek fick en kram!Och han skrek nästan rakt ut när han fick syn på Ironman!

Han passade på att flyga lite...Koutsläpp!!


I går var vi i Kårsta och tittade på när en bonde släppte ut kossorna på grönbete.Det var fler än vi som ville se kossorna kuta ut....Snyggingar!!Första kossan på väg utDe blev helt "galna" efter ett tag!

Men så småningom började de mumsa på det goda gröna gräset....

Efteråt åkte vi hem till Catta, Roger, Robin och Rebecka där vi fick lunch....

 
Cykeltur...
Grabbarna grus knäpper på sig hjälmen och drar iväg..Dom turas om att cykla på cyklarna...Vilopaus på sandlådanVickan var också väldigt duktig!