Slapp förmiddag!

Just nu har vi en riktigt slapp förmiddag här i Farsta men snart ska vi göra oss i ordning och åka till Trollbäcken på middag.
Leja fyller tre år och det ska vi fira ordentligt!!Nya stolar, igen!!

Det var ju så jäkla typiskt!
 
När vi äntligen har hittat stolar som är snygga, sköna och som passar perfekt härhemma, så visar det sig att dom är helt värdelösa och redan har pajjat.
 
Dom heter Pixi, kommer ifrån Mio och så här ser dom ut:
 
 
Vi köpte dom i augusti och redan efter två veckor så var en stol trasig. Det är stolar som går att snurra och det är kullagret som har gett upp.
Vi åkte tillbaka till butiken med en stol (då vi ville ha en ny) för att få veta att den har utgått ur sortimentet men att dom kunde skicka en reservdel.
Då började vi såklart ana ugglor i mossen och nu efter 4 månader är den enda stol som är hel, den som vi har bytt ut snurrplattan på.
 
Jag ringde Mio i fredags och berättade om vårt lilla problem och fick veta att de haft "lite" problem med dessa stolar och måste dock säga att Mio jobbar snabbt. Idag rinde de och sa att vi får reklamera stolarna! 
Det var ju snällt!!
 
Nu måste vi bara hitta nya stolar som är snygga och som vi gillar, det blir inte lätt!!
 
Förslag?
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hahaha!!

Så här såg jag och min älskade syster ut på nyårsafton!

En snaps i högsta hugg och Erik som apar sig i bakgrunden, mycket talande för hur kvällen artade sig :)

Nyårslöften!

Tänker jag inte ge några!

Men, jag kan nog ändå lova er däruppe (familjen som tittar på bloggen och önskar/hoppas att det ska ha kommit ett nytt inlägg) att jag ska bli bättre på att visa er hur vi har det och vad vi gör härnere!