Den nya stoora cykeln?

Det blev en ny och större cykel idag. Med tre växlar! Så lillkillen är mycket lycklig och har tom pussat cykeln godnatt.


Ny cykel, igen :)


Jo, vi upptäckte när vi kom hem och Herman började cykla på den ny hojjen att den kanske var liiite för liten.
Den är storleken större än den förra men när vi gick in på XXL´s hemsida och läste lite så var den cykeln vi köpte för 4-6 åringar.
Mycket skumt, eftersom vi frågade försäljaren vilken cykel han skulle ha, och han var tvärsäker på att detta var den rätta.
Men, Anders ringde dit och det var ju öppet köp så det är bara att åka tillbaka med den, trots att han har cyklat på den. Vi får såklart lägga mellan några pengar men eftersom mormor och morfar betalade kalaset så gör ju inte det så mycket.....

Påsken i Spadnovare!


Som vanligt när vi har firat påsk tillsammans med hela fina släkten så har jag flera hundra bilder. Alla är såklart inte bra och alla ska såklart inte visas här i bloggen, men jag ska försöka välja ut några i alla fall.Fina farbror Åke som kör en lek som jag tror hette Kalle och Pelle?Och det tyckte min syster var hysteriskt roligt :)Som vanligt så tillbringade vi mycket tid utomhus och eftersom vädret var fantastiskt hela påsken så satt vi i snön och slappade mest hela dagen!Herman har pratat om vovven Tuva ända sen vi åkte hem i somras och nu fick han äntligen träffa henne igen. Han var mycket lycklig!!Fina Alle, han satt på skotern mest hela helgen!Anders, pappas stuga och vidderna i bakgrunden.Sämre kan man ha det!Fina kusinerna Herman och Alexander och kompisen Adrian. Det slank ner en hel del torrkött i dessa tre magar.Här har vi två stukna gubbar, Anders som slet av sig hälsenan för några månader och Krille som inledde påsken med att bryta nyckelbenet. Magnus och Åke står och hänger på bron, och dagen till ära skulle vi ha fest för Magnus som både gift sig och fyllt 30 år. Längst till höger skymtas Dan.Jag avslutar detta inlägg med en bild på min finaste syster Lotta.

Jag har såklart massor fler bilder men jag får återkomma lite senare för nu måste jag duscha och fräscha till mig lite!

See yaa!!Tack snällaste och sötaste mormor och morfar!


Nu har jag en cykel som är snygg och cool och ashäftig och supersnabb och dessutom i rätt storlek.Då blir jag såhär glad!Dessutom räckte pengarna till en supersnygg hjälm i matchande färg. Nu ska vi bara justera sadeln.Tack igen finaste mormor!Och bästa morfar!

Hälsningar Herman

Teckning!

Herman har ritat en teckning till mig!


Utsikt!

På en av mina skoterturer hade jag den här utsikten. Inte illa!


Påsk i Spadnovare!

En påsk kan innehålla alltifrån en öl i solen till en liten lekatt som äter på en stor gädda!


På begäran

På promenad i Spadnovare!