Norrland tur & retur!


I morgon åker vi tillbaka till Farsta efter att ha tillbringat de senaste tre veckorna här i Norrland!

Här kommer några aptitretare på bild så återkommer jag när vi kommer hem:Ulrika och Alicia, även om man inte ser så mycket av Ullan :)Stefan och Charlie.Vi tillbringade en vecka i paradiset Spadnovare och där åt vi och drack vi!Och täljde!Eftersom altanen som byggdes i fjol blev lite liten så var pappa tvungen att leja sina mågar för att bygga ut!


Midsommar :)


Ja, det var ju ett tag sedan, men jag tänkt ändå visa er några bilder.Som sagt, vi har påbörjat en tradition där vi firar midsommar hos oss i Farsta. Då kommer (dom som kan och inte har andra planer förståss) Macke & Linda, Jacob & Vickan och Roger & Veronica, med kids.
I år kunde tyvärr inte Roger vara med oss då han genomgick en operation dagen innan, så han var ursäktad :)Fina Linda!Fina Veronica, som fick klara sig utan sin karl hela dygnet :)Då kör vi sill-lunch, lekar, middag och party.De små, som är stora egentligen, fick ett eget bord, som dom kanske har vuxit ur egentligen.Fina Loke och Leja, på studsmattan, som vi dagen till ära ställt på grannens tomt.Vi kastade såklart pil, det hör till!Och drack drinkar och hade frågesport.Stirrig tant:)Lekledare Macke försöker få ordning!Fina Vickan, den andra lekledaren, ställer frågor och räknar poäng.Såklart strålade solen hela dagen!

Bu och Bä!!


Jag har en Iphone och för en par månader sen så slutade min av/på-knapp att fungera. 
När man trycker på den så händer absolut ingenting.
Oftast så gör inte det så mycket men det betyder att jag aldrig kan låta telefonen ladda ur för då får jag ju inte igång den igen.
Eftersom den är mindre än 1 år gammal så är det garanti på den fortfarande och jag har tänkt länge att jag ska gå och fixa det men inte fått det till att bli av, men idag stack jag iväg.
Jag hade fått ett tips om att det fanns ett ställe på Rörstrandsgatan som fixade sånt inom 4 timmar så jag och Herman åkte in till stan idag.
När jag lämnade in telefonen så fick jag veta att det kan bli så att de byter ut hela telefonen och då kan det kosta upp till 1995 kronor om inte garantin täcker (och det är ett fel som jag är skyldig till) så det var med en klump i magen som jag hämtade luren 2 timmar senare.
Det visade sig dock att det täcktes av garantin och det kostade 0 kronor. Dessutom hade jag gjort en iCloud-uppdatering så de kickade igång telefonen direkt med alla appar å allt!
Men, jag gjorde en uppdatering på Anders telefon, som är likadan fast svart, och lyckades tyvärr att "radera" alla hans kontakter och nu vet jag inte hur jag ska få tillbaka dom :(

Alltså, bu och bä!!!