Muminresa del I........


I söndags drog vi till Finland tillsammans med Anna, Göran & Ville.Första bilden på resan togs på vår taxichaufför Jacob.Herman i Loves stol. Han var dödligt imponerad av taket i Jacobs bil som går att öppna och stänga!Vi möttes upp på Silja Line-terminalen där vi genast kom in i semesterlunken genom att ta en öl.Vem f%n har lagt till den där dubbelhakan på mig? Den går INTE bort!!!I lekrummet på båten träffade grabbarna Lilla My!Som ni ser har vi laddat upp med mutor till grabbsen så att vi kan dricka en öl och kolla på finalen i fotbolls-VM!Och sen fick dom röja fritt på båten!

Nu ska jag ladda för Luther så jag måste dra!

Förresten fyllde Herman år i går, 4 år! Helt galet!! Han har blivit såååå stor..... 


Mumindalen nästa...
Tjohooo, snart går båten som ska ta oss till Muminland!!!

Ses snart igen!!!!


Nu drar vi på dagens äventyr...


Jag och Herman drar till Catta, Robin och Rebecka! Vet inte om Roger har semester ännu så vi får väl se om han är hemma också :)

Åh, vad vi längtar tills Anders också får semester, nu är det bara 1 1/2 dag kvar!!
För egen del känns det som att sommaren snart är över, men så har jag ju varit ledig ett tag...
Här är Herman bland kuddarna i Barnadiset. Det var ju där vi hamnade i tisdags när vi skulle till Lådbilslandet.Fullt ös!!

Nu hoppar vi in i den varma bilen!!!!!Hmmm....


Det blev tyvärr inte lådbilslandet idag. Eller, vi gick inte in i alla fall.
Vi lämnade ett soligt Farsta och åkte och hämtade Veronica och Kalle på Älvsjö station. Sen rullade Suzukin vidare mot Nykvarn men när vi hade 5 minuter kvar att åka började det regna. Och inte så lite heller...
Det gjorde att vi bestämde oss för att vända bilen mot Heron City för att kolla på Shrek. Men när vi kom fram var det över två timmar kvar innan filmen startade så vi drog till Barnadiset i stället. Det är ett lekland med rutchkanor, luftslott och annat skoj, så killarna fick röja järnet där!
Men skam den som ger sig, vi gör ett nytt försök med lådbilslandet i morgon!!

Men här kommer lite bilder som är från när vår familj och Jacob, Vickan, Love och Leja planerade inför midsommarafton. Vi tillbringade några timmar i en park någonstans i Enskede!Jacob med Leja på magen och Anders.Herman och Love i lekparken.Vickan som dricker saft.Myself....Herman i plurret!

Finaste killarna med sina finaste cyklar!

 

 


Japp, älskade Fastra, det är dags att uppdatera!!!

Nu var det faktiskt oförskämt länge sen så nu är det dags att visa er vad vi gör på vårt sommarlov:Jag, Herman, Anna och Ville drog till Tom Tit under vår första sommarlovsvecka. Här ser ni förväntansfulla killar.Där får man testa, trycka, dra, hoppa och pilla på allt!!Teamwork!Inga problem med att krypa i tunnlar!Eller klättra högt!!Nu ska jag, Herman, Veronica och Kalle dra iväg till Lådbilslandet.

Hör av mig med bilder på det senare idag, jag LOVAR!!!!