Herman 5 år!

Det var inte bara Jennifer som fyllde år när vi var på Gotland, min lilla smurf Herman fyllde 5 år den 14 juli.Paket på morgonen är ju obligatoriskt när man fyller år.Snyggaste 5-åringen i Burge med Nova Star-jacka som han fick av moster och Krille.Massor med paket blev det.

Det kommer fler bilder snart men det verkar ha blivit något tillfälligt fel.... Jag återkommer!!


Nu drar vi på stan!

img_6238 (MMS)

Nu drar vi på stan!


Fler semesterbilder!

Jag slänger in lite fler bilder från semestern på Gotland.Den här bilden är tagen en av de dagarna vi sightseeade lite.Väldigt trevlig utsikt!Två busiga pojkar.En icke-så-busig-snart-artonåring!Jennifer passade på att fylla 18 under vår semester och det här är den dagen. Vi åkte till Roma kungsträdgård och där passade hon på att beställa sin första (iallafall första lagliga) cider!
Krille myser.Vi åkte vidare till Ljugarn och där åt vi lunch/middag på Bruna dörren.Det var soligt och mycket varmt!18-åringen och hennes moster som gör en konstig min.


Jag och Herman ser på Rango!

img_5061 (MMS)

Jag och Herman ser på Rango!


Herman är redo för Cars 2!

img_5289 (MMS)

Herman är redo för Cars 2!


Kusinträff!
Idag är det kusinträff i Spadnovare på pappas sida. Jag kan ju tyvärr inte vara där men det visade sig att vi kunde ha en egen kusinträff här i Farsta igår. Johan och Magnus jobbar i helgen och tog sig tid och ork att komma förbi igår kväll och med lite tur så orkar dom komma förbi på grillmiddag ikväll.Linslus...
Herman är van med att vara med på bild och ofta säger han själv att han vill att man ska ta kort på honom.
Och det gör vi ju såklart, sötare fotomodell får man leta efter!
Nu ska det bli ordning!


Vi har precis kommit hem från IKEA, nu ska det bli ordning i Hermans rum.
Vi har köpt ett skrivbord och en stol till det så han ska ha någonstans att sitta och pyssla och rita.
Det blir nog bra men innan vi ställer in möblerna måste vi rensa bland leksakerna, det är kaos där, och det kan nog ta ett tag!
Så nu hoppas vi på regn åtminstone en dag de närmsta två veckorna :)