.....


Dom här fina armbanden fick jag av min klass på avslutningen.

Det känns som att dom läst av mig och vet vad jag gillar :)Svart, grått och runda fina pärlor....


Nya stolar till köket...

När vi flyttade till vår nuvarande lägenhet så köpte vi nya köksmöbler.
Ekbord och med sex stolar, som vi förvisso är supernöjda med, men nu har stolarna börja gå sönder.

Jag funderar på pinnstolar som ser ut ungefär såhär:


Bild från IKEA.

Bild från MIO.

Jag tycker att den nedre stolen är mycket snyggare, då sitsen är rund och det är fler pinnar i stolsryggen, men det är ju såklart MYCKET dyrare.....

Måste fundera vidare...VARMT!!!!!


Och jag som inte gillar värme....

Men det blir i alla fall en massa trevliga uteaktiviteter genomförda...Midsommarlunch i Bällsta med Veronica, Roger, Kalle och Loke.Svårt att komma åt gubbarna bara...skål....Grill och lek...Midsommardagen stack vi till Mulle Meck parken och picknickade lite. Killarna tyckte att det var sååå roligt.Liten vovve...Rakt in i gapet.

I måndags for vi till Sickla köpcenter där vi mötte upp Malin och ubersöta Märta...Och i tisdags gick vi till Bandhagens parklek där det finns en "plaskdamm" som ungarna kan leka i.Det var en höjdare, tyckte Herman. Han pratar om poolen varje dag nu...Dom har djur där också så vi tog tillfället i akt att hälsa på dom.
Grisen och Kalle....Geten och HermanHerman och jag på avslutningen...
Jag och Herman på avslutningsdagen. Och påsarna under ögonen har jag ärvt efter syrran tror jag...Herman och söta Hana...

Sydpoolen....
Det är gott med pizza och då blir man glad...Vi åkte till Sydpoolen förra helgen då farmor, faster, Conny och kusinerna var på besök...Herman älskar att bada...

Och i Skärholmen centrum träffade vi Spindelmannen...Min fina myra blev instängd i ljuslyktan....

Några bilder från veckorna som gått....
Så här långhårig var Herman innan jag satte trimmern i hans hår...Jag var inte världens bästa frissa, lyckades med att lugga honom till tårar...Funkade inte ens med Piggelin som muta, han var fortfarande ledsen....Hallå, var är solen nu??

Gröna Lund


Häromhelgen stack vi ut till Grönan med Jacob, Vickan & Love.
På väg ut fick vi se dessa fina och stora båtar....Dom låg på i Gamla Stan och guppade....Första men absolut inte sista åkturen.Pettson och Findus!!Herman älskar att åka karusell och ju fortare och häftigare desto bättre men slutklämmen på Lustiga Huset var tydlingen ingen höjdare...Då blev han så här ledsen.

Annars så skrattar han hysteriskt så han kiknar i alla häftiga karuseller...
Avslutar med en bild på hur det ser ut hemma hos mig en söndag när jag sitter och rättar NP.


Ojojojoj...


nu har jag så många bilder att jag inte vet vars jag ska börja....Måste ju börja där jag slutade och det var med grillmiddag hos Malin, Anders och Märta. Kolla in vilken sötnos!!Här är buskompisarna och en väldigt långhårig Herman. Snart kommer bilder där han har mycket kortare hår...Nu är det bus på gång...Märta har fått på sig pyjamas men hon har inte lust att gå och lägga sig så hon gömmer sig bakom en stol..

Tror minsann...


... att jag ska festa till och slänga ihop ett inlägg ikväll....