Sommaren fortsätter....

Vi hann såklart med en hel del när vi var på ön, bland annat åt vi på pastavagnen, som är ett känt begrepp i Visby.Den här bilden på Alle kommer därifrån.Herman väntar på maten!Vi turistade runt lite, åkte bla till Slite och då passade vi på att kolla på ett av kalkbrotten. Imponerande!Självklart satt vi ute på altanen och mös på kvällarna.Syrran sitter och smuttar på en drink blandad på Svea-sprit. Det var mycket gott som ni ser!Skål!Å skål igen!

Men vi gjorde såklart andra saker, vi tom sportade lite. Mer om det senare...

SommarSommarSommar


Så är det bara knappt tre veckor kvar innan allvaret börjar igen. Den här sommaren har gått rekordfort.
Jag tror att jag är ledig drygt 7 veckor i år, vilket egentligen inte är något att klaga över, men fasen vad tiden går snabbt.

Vi har tillbringat nästan två veckor på Gotland och en vecka i Norrland och jag har tagit 350 bilder så jag tänkte dela med mig av några men jag tror att jag delar upp det i några inlägg.Min pappa, Hermans morfar Ture, kom till oss redan under torsdagen eftersom han jobbar korta veckor, men man kan väl säga att semestern började med att min syster Lotta, hennes sambo Krille och pappas fru Birgit (Hermans mormor) och Alexander bilade ner till oss på lördagen.
Vi grillade och drack gott på kvällen, shoppade, slappade och drack på söndag och delar av måndag, tills vi åkte ner till Gotlandsbåten.Min kära syster är väldig, väldigt, väldigt båträdd men det lyckades hon bota ganska bra genom att ta en drink eller två innan avfärd till båten.Tårar i ögonen men ändå lite glad.Finaste Birgit och pappa!Vi kom fram till Burge tidigt på tisdagsmorgonen och drog in till Visby och handlade efter att ha sovit några timmar. När vi kom hem kom Hermans farmor Kristina förbi.Glada semesterfirare!Inte nog med det, vi fick besök av finaste Malin, Märta och Anders. Vi passade på att bjuda på godaste Morotssoppan som mormor Birgit slängde ihop.Ser gott ut, kära syster!Jaja, jag ser lite mosig ut men Malin är fin som alltid. Bästa vännen!Å så Anders såklart!

Jag får lov att återkomma med fler bilder så småningom!


Badpojkar


Här är två bilder från när Herman, Love och Leja badade i polen i Kärrtorp för några helger sen.Givakt! Det var nog lite småkallt i poolen, de hade precis fyllt upp den.Coolaste Leja!