Ny tv

Vi har haft strul med vår dekoder som inte har funkat på evigheter så nu bestämde vi oss för att köpa en ny tv med inbyggd digitaltv och dessutom ville vi ha en som var större än vår lilla 32".



I övrigt så var det inget fel på apparaten men den får en ny plats här hemma.



Den nya är lite större och mycket bättre. Nu kan man kolla på bilder på tv´n med ett USB-minne och man kan koppla datorn direkt och titta på det som finns där.

Tyvärr innebar det en massa strul med SIBA och Comhem, men det löste sig efter många turer fram och tillbaka.


Kommentarer
Postat av: Magdalena

Haha, jag kör med så kallad tjock tv ännu, så jag borde faktiskt uppgradera mig snart.

Postat av: Com Hem AB

Hej,



Vilken tur att det löste sig till slut, det är aldrig roligt när det blir problem. Jag hoppas att du känner dig nöjd med lösningen på ditt ärende, har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på telefon 0771 55 00 00 eller via Twitter (www.twitter.com/ComHemAB) om du föredrar det.



Med vänlig hälsning

Johan Wester

Kundservice

2012-01-05 @ 10:23:26
URL: http://www.comhem.se
Postat av: Annelie

Hej Johan Wester och Comhem,

och tack för kommentaren.

Vår dekoder gick sönder så vi passade på att köpa en ny tv med inbyggd digital-tv, och frågade specifikt efter det på SIBA. De sa att den tv vi bestämde oss för var kompatibel men när vi kom hem och skulle installera den med hjälp av er support sa den killen hos er att tv´n inte alls passade för Comhem. Det kollade han på er hemsida och han kollade även att vår tvmodul passade. Så vi packade in tv´n i kartongen, släpade ut den till bilen och åkte tillbaka för att läsa lusen av SIBA och skaffa en tv som funkade. Säljaren ringde tv-tillverkaren som garanterade att den skulle funka, sen ringde han till Comhem och frågade om vår tv-modul var rätt modell och det var den tydligen inte, vilket er support kollade kvällen innan och sa att det var. Så det slutade med att vi fick köpa en ny modul och släpa med oss tv´n hem igen.

Mycket strul och kånkande av tv tack vare er support, men nu är allt som det ska!!



Annelie

2012-01-05 @ 12:40:35
URL: http://annelieskaos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback