Första jobbdagen...


Så där, då var första jobbdagen genomförd, och det var inte så farligt. Det var väldigt roligt att träffa alla kollegor och komma igång på jobbet.

Direkt efter jobbet stack vi iväg en sväng till IKEA, där blev det lite tyg och annat smått och gott inhandlat. Vi har målat om i Hermans rum och nu har han äntligen gardiner!
Ska visa bilder nån dag....
OBS! Bilden är arrangerad!!!KISS, Hermans favvoband.


Jukupark....


En av dagarna som vi var i Finland åkte vi till ett nyöppnat badland som hette Jukupark (tror jag..).
Det var uppbyggt av pirater och hur cooolt som helst.Herman och Ville hade superkul....Ur pirathuvudet kom det massor med vatten så när man minst anade det blev man superblöt.

Stooora rutchkanor, men tyvärr var det superlång kö, jag stod i kö i 45 minuter och då tog det inte ens 30 sekunder att åka. Inte cooooolt!!


Gertrud: Här kommer äntligen del II :)


Åh, nu känns det som det är höst igen, och det känns ganska skönt faktiskt. Det är såklart trist att inte vara ledig, jag börjar jobba i morgon, men det känns skönt att få tillbaka rutinerna med dagis och jobb.

Herman har börjat ett nytt dagis nu, här i Farsta, så nu är det slut med att skjutsa och hämta i Hagsätra.
Det är inskolning i fem dagar och vi började i torsdags, men idag är första dagen som han är där själv. Hermans farmor Kristina har kommit upp för att hjälpa oss eftersom vi jobbar båda två så i morgon och resten av veckan är det hon som lämnar och hämtar.

Här kommer lite fler bilder från Muminresan:Herman gillade verkligen alla Muminfigurer och skulle såklart krama om dom. Jag tror att han kramade ALLA!!Det här var nog första kramen och den gick till Snorkfröken.Ville och Herman på väg in i en hemlig gång i Muminhuset.Muminpappan hade glömt sina hattar i skåpet så Herman passade på att se om de passade honom.

Å Muminmamman fick en kram!Snorkfröken igen :)Man kunde såklart leka med Sniff....Här är Muminpappans (tror jag) fiskehus.Och utanför huset fanns ett sjöodjur, läskigt!!Muminpappans båt, som man kunde leka i......Göran, Anna och Anders.Ville och Herman.Det fanns såklart en teater också...Är det inte Hattifnattarna som gömmer sig därinne??Lilla My....Sniff fick såklart en kram också....

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Jag har såklar massor fler bilder eftersom hela sommaren har gått utan inlägg så det kommer mera.......Hemma


Nu är vi på hemmaplan igen så snart kommer det bilder från sommaren, LOVAR!!